Personal

Kent Lööf

Kent Lööf
VD/säljare
Anställd sedan: 2006

Kent grundade Ace IT 2006 och äger företaget tillsammans med sin fru Ulla-Beth. På Ace IT är han en säljande VD. Han är ofta ute bland folk och är duktig på att sälja in sin verksamhet genom sitt sociala, förtroendeingivande och kontaktskapande sätt att vara. Hans ledaregenskaper som VD karaktäriseras av hans personlighet som enveten vinnarskalle som månar om människor i sin omgivning. När jobbet får vila är det familjen och dess hockey- och fotbollsengagemang som gäller. Samt intresset för träning och att bygga på huset.


Ulla-Beth Lööf

Ulla-Beth Lööf
Koordinator
Anställd sedan: 2014

Ulla-Beth äger Ace IT tillsammans med sin make Kent. Hon är en extremt social människa med en förmåga att få individer att växa genom sitt generösa förråd av komplimanger. Mästare i nätverkning är hon också. Innan Ace IT spred hon sina magiska krafter på förskola, i reception samt som säljare och jobbcoach. Vid sidan av jobbet är det familjen och dess passion och engagemang för hockey och fotboll som gäller.


...

Johan Taavo
IT-tekniker
Anställd sedan: 2007

Johan är den effektiva och problemlösande IT-teknikern med goda kunskaper om virtuella serverlösningar och nätverk. Sitt kreativa problemlösande vässar han på fritiden genom tv-spel, brädspel, film, musik och kanske inte helt otippat – ännu mer teknik.


Patrick Lindgren

Patrik Lindgren
IT-konsult
Anställd sedan: 2015

Patrik är den lugna och lyhörda IT-konsulten med över 20-årserfarenhet som IT-hjälte. Bland meriterna återfinns arbeten som IT-chef, IT-tekniker och systemadministratör. När han inte räddar människor från IT-trassel agerar han basketlagledare för ett av Vråkens pojkjuniorlag och umgås med familjen.


Timmy Johansson

Timmy Johansson
IT-konsult
Anställd sedan: 2015

Timmy är den positiva och öppna IT-konsulten med rykande färsk kunskap. I studiebakfickan har han 3-årigt teknikgymnasium och 2 år av datornätverk på högskolenivå. Med intressen som datorbygge och tv-spel; vet han vikten av och ser till att ingenting laggar.